CUPKORT

Det finns inte bara ett sätt att vara med på Uppsala Basket Cup. Mest klassiskt kanske är att vara med på allt och förutom att spela matcher även sova, äta, resa runt och roa sig på plats i stan. Men givetvis finns varianter. Kanske passar det er bättre att bo på hotell? Eller att bara ta del av matutbudet? Då finns några olika typer av cupkort för att tillgodose detta. 

Cupkort Classic

För anmälda lag, som köper Cupkort Classic, ingår, förutom matcher i cupen, logi i skolsal (medtag luftmadrass), mat (två frukostar, två luncher, två middagar), fria transporter med UL:s (Upplands Lokaltrafiks) stadsbussar och inträde till äventyrsbadet. Pris: 1 300 kr.

Lunch- & Middagskort

För de lag som väljer att sova på hotell ingår naturligtvis hotellfrukost. Detta går att komplettera med vårt Lunch- & Middagskort. Där ingår två luncher och två middagar. Pris: 650 kr.

Anmälningsavgift, Cupkort Classic, Lunch- & Middagskort, Matkort All-Inclusive återbetalas inte om laget drar sig ur turneringen. Lag som drar sig ur så sent som en vecka före turneringsstart debiteras dessutom 4000 kr.